Problema de erectie – Disfuncție erectilă

Definiția

Așa-numitele tratamentul disfuncției erectile au inlocuit deja de câțiva ani este faptul că denominábamos impotenta. Acest vechi termen pentru ziua de azi este perceput negativ, majoritatea medicilor și a persoanelor implicate.

Disfuncția erectilă, corespunde total, sau chiar incapacitatea de toate de a avea sau menține o erecție, ceea ce va permite în relațiile sexuale favorabile, fie suficient de lungi.

Această anomalie poate fi episodice, fie va deveni ceva normal, uneori chiar pentru totdeauna. Tot tratamentul disfuncției erectile crește cu vârsta, dar, de asemenea, mai frecvent la bărbați, fumători, consumatori de alcool și/sau sunt supraponderali.

  • O persoană care suferă de probleme de erectie ar trebui să fie
  • el știa că acest lucru este normal .
  • desdramatizar acestei anomalii
  • se familiarizeze rapid, pentru a evita agravarea simptomelor.

Disfuncția erectilă poate fi minim, episodice sau persista timp de mai multe luni. Disfunctia erectila poate aparea la

Incapacitatea de a menține o erecție

Imposibilitatea de a pătrunde în partener

Dificultăți de a menține o erecție, dens și de încredere în timpul actului sexual, pentru unii bărbați, după o pauză de rapid erectie, după ce acesta s-a urcat pe un partener și nu ajunge la ejaculare.

Ce tabu ?

Amintim că, OMS definește sexualitatea ca pe ceva care este o parte integrantă a sănătății noastre.

Acest subiect este inca tabu pentru mulți bărbați, și, uneori, chiar mai mult, pentru membrii corpului medic.

Bărbații, care sunt timizi și nu îndrăznesc să se apropie de caz și de a rezolva de fapt, chiar foarte mult. Ei pierd timp, ele pot pătrunde în mea, culpabilizan și agravează problemele lor. Această problemă poate duce la scăderea stimei de sine, sentimentul de vinovăție și milă față de masculinitate.

Bărbații care suferă de aceste probleme, ei se simt desvalorizados. Le amenință o nenorocire după alta. Nu se rezolvă problema, de multe ori ei nu știu că pot fi tratate și care nu beneficiază de tratament, care vă pot ajuta să depășească această situație.

Tulburari de erectie pot afecta atât la nivel personal cât și la nivel de profesionist. Depresia poate fi o cauza de probleme de erectie.

Mulți oameni au trăit situații cu caracter tranzitor impotenta, problema care apare, de exemplu, în cazuri de stres, oboseala sau epuizare. Un cerc vicios, în acest caz, puteți instala : frica, încă o dată, prin această situație de stres la om, încălcând, astfel, mai mult de urmatoarea erectie.

Tristete pentru rezultat și nu de a avea un act sexual”, aceasta înseamnă că o anomalie, la această etapă, încă episodice, cronifique, dacă nu elimina.

Erectie probleme afectează întotdeauna incertitudinea : o bună rigiditate erectie dă mai multă încredere și vă permite să sexualitatea fericit.

Mulți oameni au dificultăți în a vorbi despre sexualitate și încă suferă în tăcere. Nu trebuie să pierdem timpul, trebuie să vă adresați cât mai repede posibil. Metode de tratament există și pot rezolva rapid problema.

Decizia de a discuta această problemă cu medicul dumneavoastră : acesta este un prim pas important.

Nu este nevoie să aștepte mai mult de trei luni, se consulte cu medicul dumneavoastră

Statisticile

42% dintre spanioli suferă de disfuncție erectilă, potrivit datelor epidemiologice de cercetare pentru a identifica tulburări sexuale la pacienții de Asistență medicală Primară, efectuate de către medici murcianos Luis Garcia-Giralda și Lorenzo Guirao, ultimul a murit recent.

De tulburări sexuale studiate disfuncția erectilă este cel mai frecvent în Spania (42%), urmate de tulburări de orgasm (24%) și lipsa apetitului sexual (21%).

Los Gallegos, spaniolă-leoneses și; ei suferă și Aragonez, castiliană-manchego și Valencia, care este mai mică.

Crește cu vârsta. Astfel, între 18 și 40 de ani, afectează 17% – bărbați; de la 40 la 70 de ani, până la 47%, iar după 70 de ani afectează 72%.

Problemele de erectie apar aproape pe toți oamenii la un moment dat în viața lor. Erectii spontane nu de foarte multe ori, peste ani, o erectie dureaza un pic mai mult pentru a veni și de rigiditate a penisului este de calitate mai slabă. Timpul între două erectie, ea, de asemenea, mai mult timp.

Procentul mic de bărbați care suferă de impotență se confruntă cu o problemă : marea majoritate nu-l recomand la nimeni, pentru că se simt un sentiment de rușine și cred, de asemenea, că nu există un tratament eficient.Persoanele în vârstă, cred că apariția acestui disconfort, ceea ce este normal și definitivă.

Aflați mai multe:Studii epidemiologice pentru a identifica tulburări sexuale:

http://www.canarias7.es/articulo.cfm?id=145430

Ce atitudine trebuie să ia, atunci când o persoană descoperă că problemele de erectie ?

Verificați mai întâi de toate, nu există nici o dorință de partener.

Verificați, dacă va fi o noapte de erectie sau de aici : un alt element important este acela de erectie și neintenționat espontaneas apar pe timp de noapte sau zi. Măsura apariției lor, aceste erectii înseamnă că omul este în măsură să le accepte. În aceste cazuri, putem căuta, înainte de toate, un motiv psihologic.

Asigurați-vă că medicamentele pe care le luați nu pot provoca probleme de erectie

Relația de cuplu

  • Relația de cuplu este important
  • Unele femei se simt vinovați
  • Alții se simt rușine
  • Alte trec prin
  • Unele resignan și nu rezolvă problema.

Majoritatea parteneri, iau o atitudine pozitivă și excita partenerul ei să contactați medicul cât mai curând posibil.

Cauzele

Sursa medicale sau psihologice

20% a trata tulburări de erecție este motivul psihologic, și 80% din instituțiile medicale. Cauzele medicale și factorii de risc sunt cele mai frecvente.

Cauze hormonale

În sughițuri андрогинности, sau andropause, este însoțită de o scădere a apetitului sexual, precum și reducerea erectie de noapte și de dimineață. Răspunde reduce nivelul de testosteron.

Placi de aterom reprezintă prima cauză de disfuncție erectilă de origine organică: capacitatea de plăci de aterom în pereții arterelor, care se toarnă penisului poate duce la îngustarea arterelor și împiedica curent de sânge, de obicei, și vă puteți menține o erecție. Termenul de ” anxietate peneana sau angină pectorală, penisului, în legătură cu стенокардию, de multe ori este folosit pentru a determina această anomalie.

Principalii factori de risc în apariția aterom: Fumatul, cronică, nivelul crescut de colesterol, hipertensiune arterială și diabet zaharat (înmulțită cu 3, cu aceeasi varsta, riscul de a dezvolta disfunctii erectile) .

Insuficiență renală este o cauza foarte frecvente : la mai mult de 40% dintre bărbați, care suferă de insuficiență renală cronică au o tulburare de erectie.

Medicamente

Unele medicamente, cum ar fi hipotensores, psiholeptice, medicamente pentru tratamentul convulsivantes… poartă răspundere în tratamentul disfuncției erectile.

Tulburări neurologice

Accident vascular cerebral, leziuni ale măduvei spinării, leziuni ale nervilor erectores după operația de prostată (prostatectomy),

Boli degenerative: scleroza placi, Boala Parkinson.

De alcoolism cronic

Alcoolismul poate provoca mai mult de 50% din toate tratamentul disfuncției erectile.

Fumatul : vârsta este un factor care ar trebui să păstreze în minte : de la 50 de ani, bărbații, de multe ori nevoie de mai mult timp și de stimulare pentru a obține o erecție satisfăcătoare.

Oboseala, stresul…

De persoane, ceea ce reprezintă disfuncția erectilă poate avea arterelor, care apă penisului deranja. În acest sens, este important să vă asigurați că alte artere nu se ingusteaza : arterele prin care curge din inima, de la nivelul membrelor inferioare, creier… poate, în cele din urmă, fiind într-o situație de urgență.

Aflați mai multe:Oficial Facultății:http://www.scielo.org.ve/scielo.php?pid=S0798-04692002000200006&script=sci_arttext

HES, în întreaga lume Trimiteri Score

La putere este un instrument care permite pentru a măsura duritatea si calitatea erectiei. De asemenea, permite de a evalua eficacitatea tratamentului propus de medic.

Rezultatul este evaluat pe o scară de la 1 la 4

1: Lipsa de erectie

2: penisul este greu, dar, de asemenea, nu permite pătrunderea

3: penisul este rigidă și permite o penetrare de calitate medie.

4: rigiditate a penisului, este completă, ceea ce înseamnă că lipsa de erectie

Cauze psihologice

Teama de a nu fi în imposibilitatea de a funcționa corect, pentru a fi mai puțin eficient, chiar și la o înfrângere, și de a nu dezamăgi partenerul : presiunea societății și a mass-MEDIA, ceea ce impune pe bărbați să devină mai competent în toate domeniile, în special în ceea ce privește sexualitatea.

Depresia

O mare timiditate sau inhibiție

Unul homosexualitatea, suprimate sexuală sau de identitate de problematic

Antecedente de traume sau abuz sexual

Un cuplu care nu mai funcționează : reducerea dorinta de la unul dintre cei doi membri ai perechii, de rutină, de consum, relațiile cu alte gagici… face că erectie cu partenerul tau, acest lucru este imposibil.

Tot tratamentul disfuncției erectile psihologic de origine permit erectii spontane de noapte și de dimineață.

Vorbesc cu un partener

Pentru a vorbi cu partenerul, uneori, poate permite pentru a debloca situația. Un cuplu poate convinge partenerul să se consulte cu medicul dumneavoastră. De multe ori, se recomandă prezența în timpul consiliere

Ejacularea precoce

Ejacularea are loc într-un total de cateva secunde dupa penetrare : omul nu poate controla emoțiile și ejacularea are loc accidental. La ejaculare precoce omul nu are timp pentru a decide în ce moment eyaculará

Omul culpabiliza ocupa de rău punctul de a ejacula, iar uneori și lipsa de control a emoțiilor lor. Se formează un cerc vicios: stresul contribuie la ejaculare precoce, ceea ce provoacă stresul, ceea ce agravează problema de ejaculare precoce. Ejacularea poate fi o problemă într-o relație.

<warning>Unii barbati ejaculare timp de mai devreme, doar unele femei nu au probleme cu alte партнершами.

Motivația și răbdarea necesare pentru a încerca și de a rezolva problema de ejaculare precoce.

Nu, de ce să plece, că această problemă va fi cronifique, nu este în valoare de a cheltui nici de timp, nici de izolare la sine: este necesar să se consulte cu un specialist.

Consiliere sexolog poate fi un instrument important pentru o persoană care suferă de ejaculare precoce. De multe ori sfătuiți să meargă la o sesiune de consiliere, cu partenerul tau. Exerciții de reeducare și de învățare de sexualitate pot ajuta mai multe persoane care suferă de ejaculare precoce.

Practica masturbarea, intentándola de a prelungi cât mai mult posibil, înainte de a ejacula, poate ajuta ajuta eyaculador ejaculare. Aplicarea crema anestesiante pe capul penisului poate întârzia ejacularea. Ejacularea precoce este de a fi cauzata de sau de a deveni cauza unor probleme psihologice.

Unele antidepresive pot da, uneori, în doze mici, dar acestea trebuie să fie luate pentru o lungă perioadă de timp. Eficiența lor, și de multe ori-moderată, reține, de obicei, ejaculare câteva minute. Rezultatul acesteia poate dura câteva luni, apare.