Disfuncția erectilă: 10 de factori, care pot fi „uciderea” erectie

Majoritatea barbatilor se tem de disfuncție erectilă, ce se întâmplă atunci când penisul nu poate fi sau de a rămâne în stare de erecție înainte de actul sexual. Există o mulțime de factori care pot împiedica pentru tine normală de erecție și de succes. Aici puteți găsi unele dintre ele, unele sunt ușor de sub control.

Mulți oameni au raportat că nu au reușit să obțină o erecție, măcar o dată în viață

Mulți oameni au raportat că nu au reușit să obțină o erecție, măcar o dată în viață. Pot fi oameni perfect sănătoși, dar, uneori, există factori, emoționale sau fizice, care pot să-i influențeze și, ca urmare, nu se produce o erectie. Între cele mai frecvente factori care pot fi uciderea sa de erectie se referă, ar trebui să ia măsuri:

  1. De alcool. Dacă credeți că de a face cocktail-uri mai ” vă va ajuta să vă relaxați și de a stimula dorinta sexuala, aceasta este o eroare. Alcoolul este depressor pentru ochi, sistemul nervos, care afecteaza raspunsul sexual, atât la bărbați cât și la femei. Efectele lor sunt temporare, dar consumul excesiv de alcool, în sine, poate fi o cauza de final de erectie. Bea cu moderație este bine, dar dacă vă petreceți băuturi, veți afla că răspunsul la pat, nu mai bine.

  1. De stres. Cine se simte sexy, atunci când cred că nu au un loc de muncă, sau că el mâine o întâlnire importantă cu șeful? Nu cred că o mulțime. Stresul provoacă o varietate de reacții în organism și poate interfera cu dvs. de erectie. Prin urmare, cel mai bun moment pentru sex este complet relaxat și nu cred că despre asta. Dacă aceasta este o temă recurentă, căutați ajutor profesionist.

  1. Droguri și medicamente. Utilizarea de droguri ilegale, cum ar fi cocaina și marijuana afecteaza raspunsul sexual la bărbați. La fel, unele medicamente și unele plante pot afecta capacitatea de a menține o erecție. Printre acestea, unele medicamente tensiunii arteriale, depresie și durere. Ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră despre efectele secundare ale medicamentelor pe care le luați, și vă permite de a evita utilizarea de droguri (ilegali).

  1. Avea negativ imaginea de sine. Stima de sine scăzută sau negativă părere aveți despre sine influențează rezultatele în pat. Dacă nu vă place ceea ce vedeți în oglindă, veți crede că, în urma neatractive pentru partenerul lor, iar acest lucru va afecta și ți-o erectie in timpul actului sexual.

  1. Anxietate. Ca de obicei, o mulțime de oameni se simt griji despre cum va fi performanțele sale în pat. Sunt atât de îngrijorat, dacă vor fi bune, in timpul actului sexual, ceea ce poate împiedica o erectie.

  1. Excesul de greutate. În afară de influența pe imaginea de care aveți-de sine și de propria vanitate, fie în trecut, greutate afectează capacitatea dumneavoastră de a obtine o erectie. Gros oamenii le produc mai putin testosteron, un hormon responsabil pentru dorinta sexuala si puterea erectiei. În plus, lire sterline sau kilograme poate duce la hipertensiune arterială, sau hipertensiune arterială, ceea ce poate duce la probleme cu circulatia sangelui, iar acest lucru poate duce la o scădere a fluxului de sânge la nivelul penisului, ceea ce este necesar pentru o erectie.

  1. Probleme de sănătate. Boli cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiunea arterială (hipertensiune arterială), scleroza multipla, rigidizarea arterelor (arterioscleroza), probleme cu vezica urinara si chirurgie de prostată poate provoca probleme în timpul erectiei.

  1. Probleme cu partenerul. Furie, tristețe, certuri, lipsa de încredere, toți acești factori afectează disfuncție erectilă. Greu de a iubi, atunci când nu mai bine, împreună cu un partener, deoarece acest lucru reduce atracția față de o altă persoană.

  1. Depresie. Dacă aveți în vedere faptul că principalul organ este creierul, veți înțelege că, dacă aveți depresie, substanțe chimice responsabile de direcția de răspuns sexuală lor genitale, nu funcționează bine, de echilibru. De acolo, că mulți oameni cu depresie, își pierd apetitul sexual sau libidoul. Plus că multe antidepresive, de asemenea, contribuie la disfunctia erectila.

  1. Un stil de viață. Nutriție proastă, pic de somn, nu de a face exerciții și Fumatul poate afecta dorinta sexuala poate afecta capacitatea de a avea o erecție satisfăcătoare. Așa că este timpul că evalúes stilul lor de viață, pentru a determina că acești factori contribuie la problemele lor, pentru a ajunge la erectie.

A vorbi despre o disfuncție acest lucru poate fi incomod pentru mulți bărbați. Dar nu ar trebui să fie. Discuție această problemă cu medicul dumneavoastră, este necesar de a găsi o soluție. De multe ori disfunctia erectila este o reflectare a problemelor de sănătate mai grave, de exemplu, acest lucru poate fi primul simptom de boli ale sistemului cardiovascular. Mai repede o faci, cu atât mai repede va fi capabil de a găsi cauza de disfunctie erectila, iar apoi se poate trece de tratament și să se bucure pe deplin de viata ta sexuala.